Na het inloggen op de webmail, krijgt u verschillende opties te zien. Hieronder volgt een globale uitleg.

e-mail koppelen

 1. Horde: Horde is een webmail programma, hiermee kunt u e-mailen, gebruikmaken van agenda, adresboek, takenlijst en notities. U kunt ook mappen aanmaken en e-mail adressen overzichtelijk ordenen.
 2. Roundcube: Roundcube doet precies dezelfde als Horde, alleen heeft Roundcube geen agenda, taken en notitie functie. U kunt beiden e-mail cliënten tegelijk gebruiken en switchen doormiddel van de sterretje achter de namen.
 3. SquirrelMail: SquirrelMail is ook een e-mail programma. Persoonlijk vinden wij SquirreMail niet modern ingericht.
 4. Wachtwoord wijzigen: Hier kunt u uw e-mail wachtwoord wijzigen.
 5. E-mailclient configureren: Hier kunt u alle instellingen vinden waarmee uw e-mail gekoppeld kan worden aan externe apparaten, zoals: Outlook, Windows Mail, iPhone, tablet of telefoon.
 6. Configure Calandar and Contact clients: Dit is een manier om uw contacten en uw kalender te synchroniseren met je iOS apparaat of je Mac apparaat.
 7. E-mailfilters: U kunt e-mail filters creëren om spam te voorkomen/beperken.
 8. Doorstuurders:Met duurstuurders kunt een kopie van alle e-mails doorsturen van het ene e-mailadres naar het andere. Als u bijvoorbeeld twee verschillende e-mailaccounts hebt, gebruiker@voorbeeld.com en gebruiker1@voorbeeld1.com, kunt u voorbeeld.com doorsturen naar voorbeeld1.com. Zo hoeft u niet beide accounts te controleren. OPMERKING: het oorspronkelijke adres blijft de doorgestuurde e-mails nog steeds ontvangen.
 9. Automatische beantwoorders: U kunt automatische beantwoorders gebruiken om automatisch een bericht terug te sturen aan personen die een e-mail naar een opgegeven account sturen. Mogelijke scenario’s waarin u automatische beantwoorders gebruik zijn bijvoorbeeld als u op vakantie bent, onbeschikbaar bent of als u een algemeen bericht wilt laten versturen door een e-mailadres dat bedoeld is voor ondersteuning.
 10. BoxTrapper: Wanneer BoxTrapper aan staat en iemand u e-mail wil verzenden, dan stuurt BoxTrapper automatisch een e-mail terug met een link. Nadat de afzender op de link heeft geklikt, ontvangt u zijn eerder verstuurde e-mail. BoxTrapper staat automatisch uit en is aan te raden om pas in te schakelen bij veel overlast van Spam.
 11. Contactgegevens: Hier kunt u uw contactgegevens aanpassen.
 12. Bezorging volgen: Met deze functie kunt u e-mailbezorgingspogingen voor uw account controleren. U kunt de gegevens voor elke bezorgingspoging bekijken (bijvoorbeeld of een bericht is bezorgd). U kunt ook de bezorgroute van een bericht van uw account-e-mailserver naar een extern adres weergeven.
 13. Uitleggen: Hiermee logt u uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.